SET Βάπτισης για κορίτσια collection BARBIE 2015, (τσάντα λαμπάδα λαδόπανο)

Γνωρίζοντας τη μεγάλη αγάπη των κοριτσιών για τη Barbie, η εταιρεία Neonato σε συνεργασία με την εταιρεία Mattel, προχώρησε στη δημιουργία της νέας συλλογής βαπτιστικών ρούχων Barbie και αξεσουάρ βάπτισης (τσάντα λαμπάδα λαδόπανο) αποκλειστικά για κορίτσια.
Τα βαπτιστικά ρούχα Barbie προσανατολίζονται στις ιδιαίτερες ανάγκες της τρυφερής ηλικίας των 0-3 ετών και χαρακτηρίζονται από μοντέρνο στυλ και ιδιαίτερα υφάσματα σε αποχρώσεις του ροζ και του λευκού.
Η συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους υφασμάτων της Ιταλίας και της Ισπανίας, αλλά και η υψηλής ποιότητας ραφή, έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ιδιαίτερων βαπτιστικών ρούχων απαράμιλλου στυλ , ικανών να συνοδεύσουν τις μικρές μας φίλες σε μία από τις πιο όμορφες και ξεχωριστές ημέρες της ζωής τους, κάνοντάς τες να δείχνουν πραγματικά υπέροχες.
Η έμπνευση όμως δεν περιορίζεται μόνο στα ρούχα, καθώς επιπλέον προσφέρεται και συλλογή από Barbie τσάντες και λαδόπανα, δίνοντας ολοκληρωμένες προτάσεις βάπτισης, διευκολύνοντας έτσι γονείς και νονούς.

www.myrovolosshop.gr
 












Δημοφιλείς αναρτήσεις